perjantai 10. helmikuuta 2012

Something so adorable...

Hei vaan! Poden täällä lämpimien vällyjen alla flunssaa ja tarvitsin jotain piristettä tukkoiseen oloon. Löysin viimeinkin koneeni syövereihin kadonneet kuvat, jotka minun piti jo toissapäivänä laittaa tänne, mutta pieni myöhästyminen ei haittaa. Varsinkin kun aikaa on enemmän kuin tarpeeksi. Ensimmäiseksi minun on pakko laittaa tämä upea ilmestys...
...Lady Rose-hame valkoisena. En tarvitse enää mitään muuta koko maailmassa, kun minulla on se. *__*
Nämä sukat olivat oikea löytö. Vaikka valkoinen ei ole ihan tismalleen samaa sävyä Lady Rosen kanssa, sopivat nämä tuon ihanan hameen kanssa todella hyvin yhteen. Ruusukuviointi kiinnitti heti huomioni, nämä oli pakko saada.
Unelmakenkäni jo puolentoista vuoden takaa ja nyt minulla on ne! Katsokaa noita korkoja, noita ihania sydänkorkoja. Ah. <3
Tarvitsin vaaleanpunaista lolitalaukkua ja tämä osui juuri hyvin kohdalle. Kulumaa näkyy vähän, mutta ehjä se on mikä on pääasia.
Loppukevennyksenä vielä uuden harrastukseni ihanimmat helmet. ^___^ Nuo Hello Kitty-muotihahmot ovat aivan ihania, en voi olla keräilemättä niitä. Haluan nuo kaikki, haluan täyttää monta hyllyä niillä. Jospa sitä jaksaisi pelata hieman Eu III'a, ja parantua. Köh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti