maanantai 28. toukokuuta 2012

"She looks like a little piece of cake."

Pitkästä aikaa kuvien lisääminen onnistui! Päivittäminen on hieman jäänyt, koska en tykkää tehdä merkintöjä ilman kuvia, joten ehkä tämä merkitsee comabackia. :)

Mieleni teki tänään tälläytyä taas, tällä kertaa enemmän söpöksi kuin kauniiksi, joten otin uuden mekkoni neitsytmatkalle kaupungille. Vietin siskoni Lauran kanssa siellä monta mukavaa tuntia, kunnes sade iski ja pisti vähän pasmat sekaisin... Tarkoituksenani oli esitellä Cafe Kappeli Lauralle, mutta nälkä ehti ennen kuin pääsimme Espalle. Wrong Nudel Bar oli sopivasti lähellä, joten eikun sinne. Päistetut nuudelit maisutivat herkullisilta, tosin niihin oli laitettu iso määrä kuivattua sipulia, mitä ihmettä?

Pienet oli ostokseni tänään, kaksi kaulakorua lolitaan sekä nahkainen hiusnauha hippityyliin. Haluan kesäksi jotain kaunista ja eleganttia, mutta samalla myös hyvin mukavaa ja rentoa, hippityyli on hyvä yhdistelmä niitä kaikkia. :)

Vielä kuva asustani:

Mekko on Terriblen sisäisistä kaupoista, alunperin Englannista. Hiuksissani oli itsetekemäni pyöreä vaaleanpunainen headdress ja sukat ja kengät ovat offbrandia marketeista. Kaulakoru on yksi ostamastani kahdesta, se löytyi Fiorellasta. Ilmeeni on edelleen aivan järkyttävä, mutta eihän se ole pääasia? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti