torstai 23. kesäkuuta 2011

Lolita-meme päivä 3

Päivä 3 – 10 asiaa, joita inhoat lolitassa.

1. Kuinka vaikeaa on löytää off-brändinä lolitaan sopivia kenkiä joutumatta maksamaan mansikoita.
2. Tietynlaisen pukeutumisen asettamat rajoitukset. Ikään kuin kukaan jaksaisi koko ajan käyttäytyä kuin prinsessa vaikka olisi kuinka hienot ja suloiset vaatteet yllä.
3. Sään liiallinen vaikutus asuihin. Olisi tosi ihanaa pukeutua lolitaan myös silloin, kun taivas repeää vesisateeseen, mutta materiaalit eivät kestä eikä hienoja vaatteita ole miellyttävää kastella.
4. Kaikki ne lisämaksut ja tullit sun muut, jotka nostavat tilausten hinnat taivaisiin…
5. Bad hairday-tilanteet. Mikä siinä on, kun hiukset eivät aina asetu niin kuin pitäisi?
6. Täydellisyyden tavoittelu. Miksi kaiken pitäisi olla niin sävy sävyyn? Mihin on kadonnut se vapaus tehdä tyylistä juuri itsensä näköinen ilman, että kukaan tulee aukomaan päätään? Eikö ennemminkin pitäisi kannustaa toisia etsimään ja kokeilemaan sitä omaa juttua?
7. Täydellisen alushameen metsästämisen vaikeus…
8. … ja ostaessa ihanan pöyheät hamoset, jotka litistyvät pienimmästäkin tuulenvireestä. Aaaargh.
9. Etenkin miiteissä huomaamani tietynlainen kylmyys varsinkin “uusia” lolitoja kohtaan. Joidenkin on hirvittävän vaikea ottaa toiset mukaan keskusteluihin tai edes huomioida millään tavalla. Se ei oikein kannusta lyöttäytymään lolitayhteisöihin mukaan.
10. Se pakollinen kateuden tunne, kun jollakulla toisella on juuri se mekko tai hame, joka on ollut suurin unelmasi vuosia etkä ole vieläkään saanut sitä itsellesi.

1 kommentti: